Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Το desal πρόγραμμα μεγάλων κλιμάκων του Γάζα εξασφαλίζει €456 εκατομμύριο χρηματοδοτώντας

επιχείρηση Νέα
Το desal πρόγραμμα μεγάλων κλιμάκων του Γάζα εξασφαλίζει €456 εκατομμύριο χρηματοδοτώντας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το desal πρόγραμμα μεγάλων κλιμάκων του Γάζα εξασφαλίζει €456 εκατομμύριο χρηματοδοτώντας

21 Μαρτίου 2018, πηγή desalination.biz

 

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων το (EIB) πρόκειται να εκδώσει μια προσφορά για τις κεντρικές εγκαταστάσεις αφαλάτωσης του Γάζα και το σχετικό πρόγραμμα εργασιών, μετά από τις λαμβανόμενες σχέδιο υποχρεώσεις που ανέρχονται σε €456 εκατομμύριο ($560 εκατομμύρια).

 

χρηματοδοτεί, που αντιπροσωπεύουν 80 τοις εκατό του συνολικού κόστους προγράμματος €570 εκατομμύριο ($700 εκατομμύρια), δεσμεύθηκαν κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που προεδρεύεται από κοινού από την Ευρωπαϊκή Ένωση το (EU) και την παλαιστινιακή αρχή, στις 20 Μαρτίου 2018. Το δεσμευμένο ΕΕ €77.1 εκατομμύριο.

Το πρόγραμμα πρόκειται για εγκαταστάσεις αφαλάτωσης ικανότητας 150.000 m3/d να παράσχει δύο εκατομμύριο ανθρώπους στο Γάζα, Παλαιστίνη.

Η ΕΤΕ θα αρχίσει τη διαδικασία προσφοράς στις 15 Απριλίου 2018.

Η διάσκεψη έσυρε τις επαναλήψεις της υποστήριξης από 42 χώρες, συμπεριλαμβανομένου Ισραήλ και 20 κρατών μελών της ΕΕ και οκτώ όργανα εξέφρασαν την υποστήριξή τους. Η ΕΤΕ και η παλαιστινιακή αρχή υπέγραψαν μια επιστολή προθέσεων, με σκοπό την εξασφάλιση περαιτέρω επιτυχούς προετοιμασίας του προγράμματος.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η παλαιστινιακή αρχή, μαζί με την ΕΤΕ, η ισλαμική τράπεζα ανάπτυξης, και η Παγκόσμια Τράπεζα, πρόβλεψαν το σχέδιο να κατασκευάσουν εγκαταστάσεις αφαλάτωσης μεγάλων κλιμάκων, υποδομή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, της οποίας 15 τοις εκατό είναι ανανεώσιμο, και ένα δίκτυο διανομής, σε απάντηση σε μια αναδυόμενη κρίση νερού στο Γάζα. Δύο εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που ζουν στο Γάζα στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά σε ένα ενιαίο παράκτιο υδροφόρο στρώμα που είναι ελλειμματικό, και ένα μεγάλο μέρος της του οποίου παροχής νερού δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, δημιουργώντας τους κινδύνους για την υγεία.

«Αυτό το πρόγραμμα θα ικανοποιήσει τις πιό επείγουσες ανάγκες νερού στο Γάζα, που παρέχει το πόσιμο νερό και συγχρόνως που συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, την περιβαλλοντικές ικανότητα υποστήριξης και τη σταθερότητα. Είμαι υπερήφανος ότι η ΕΕ δέσμευσε €70 εκατομμύριο για τις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης συν €7.1 εκατομμύριο για τις διοικητικές δαπάνες. Η σημερινή επιτυχής διάσκεψη δέσμευσης μας παίρνει ένα βήμα πιό κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος και για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης στο Γάζα, και να αφαιρέσει τα εμπόδια στην οικονομική ανάπτυξη εκεί,» εν λόγω Επίτροπος της ΕΕ για τις διαπραγματεύσεις πολιτικής και διεύρυνσης γειτονιάς, Johannes Hahn.

Χρόνος μπαρ : 2018-03-25 20:14:01 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Murphy

Τηλ.:: 0086-138 1661 4405

Φαξ: 86-21-31105302

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)