Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Από: αφαλάτωση + επαναχρησιμοποίηση νερού: Κατασκευή προγράμματος αφαλάτωσης κομητειών της Μομπάσα για να αρχίσει τον Ιούνιο

επιχείρηση Νέα
Από: αφαλάτωση + επαναχρησιμοποίηση νερού: Κατασκευή προγράμματος αφαλάτωσης κομητειών της Μομπάσα για να αρχίσει τον Ιούνιο
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Από: αφαλάτωση + επαναχρησιμοποίηση νερού: Κατασκευή προγράμματος αφαλάτωσης κομητειών της Μομπάσα για να αρχίσει τον Ιούνιο

28 Μαρτίου 2018, πηγή desalination.biz

 

Η κομητεία της Μομπάσα, Keyna, έχει απονείμει ένα σχέδιο, χτίζει και ενεργοποιεί τη σύμβαση για τη νέα ικανότητα αφαλάτωσης, καθημερινό έθνος εκθέσεων.

 

Οι ειδήσεις προέκυψαν μετά από την εθνική διάσκεψη φραγμάτων Keyna, 8 την 9η Μαρτίου 2018, που φιλοξενήθηκε στη Μομπάσα από την εθνικές συντήρηση νερού Keyna και την εταιρία σωληνώσεων (NWCPC).

Μια ισπανική και ελβετική επιχείρηση έχει κερδίσει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το πρόγραμμα περιλαμβάνοντας δύο εγκαταστάσεις με την ικανότητα που συμπληρώνει συνολικά την κατασκευή 130.000 m3/d. είναι επικριμένη να αρχίσει τον Ιούνιο του 2018, με το μεγαλύτερο των δύο εγκαταστάσεων, στη ζώνη βόρειων ηπειρωτικών χωρών, είτε σε Kisuani είτε Nyali, να ολοκληρώσει μέσα σε 15 μήνες, και μια μικρότερη δυνατότητα στο νότο, σε Likoni, για να ολοκληρώσει μέσα σε 12 μήνες.

Το βραβείο είναι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες για μια multi-billion σύμβαση σελλινιών Keynan (πολλαπλάσια $10 εκατομμυρίων).

Η απαίτηση νερού στη κομητεία της Μομπάσα είναι 180.000 m3/d, και ο επίσημος ανεφοδιασμός είναι στερεωμένος σε 48.000 m3/d, σύμφωνα με το αρχικό έγγραφο προσφοράς. Το έγγραφο περιγράφει ένα πρόγραμμα για τρεις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης με τη συνολική ικανότητα 270.000 m3/d, που παραδίδεται ως δημόσια -ιδιωτική συνεργασία, και για να περιλάβει μια συμφωνία αγορών νερού με την κυβέρνηση κομητειών της Μομπάσα από-κτητόρων/το νερό της Μομπάσα & την εταιρία αποχετεύσεων.

Η κομητεία της Μομπάσα θέλει να πατάξει τις παράνομες συνδέσεις στις παροχές νερού, καθώς επίσης και τις ανεπίσημες προμήθειες του νερού γεωτρήσεων που φέρνει τους κινδύνους για την υγεία.

Χρόνος μπαρ : 2018-04-04 11:33:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Xunhui Environment Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Murphy

Τηλ.:: 0086-138 1661 4405

Φαξ: 86-21-31105302

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)